over ons

Optiek Hannes-Vranckx, gespecialiseerd opticien-optometrist, opende in maart 1991 in het hartje van Lubbeek. 
Al meer dan 30 jaar staan wij als familiebedrijf in voor het deskundig adviseren bij het kiezen van een montuur, glazen, contactlenzen, …

specialist in ogentesten

We zijn gespecialiseerd in ogentesten. Onze klanten kunnen van een gratis ogentest genieten, omdat we het belangrijk vinden om vinger aan de pols te houden. Hoe meer up to date je correctie in je bril/lenzen, hoe minder snel je ogen verslijten.

sterk in multifocale contactlenzen

Door onze jarenlange ervaring, kunnen wij zeer efficiënte hulp bieden op vlak van contactlenzen. Wil je starten met contactlenzen? Of heb je een probleem? 
Vertel het ons, wij hebben een waaier aan mogelijke oplossingen voor jou.


altijd up-to-date

Via bijscholing blijven wij up to date en kunnen we u de nieuwste ontwikkelingen binnen de sector aanbieden. Voor nieuwigheden op vlak van glazen, lenzen, monturen, metingen, … zal u steeds bij ons terecht kunnen.

 

deelnemen aan internationale beurzen

Optiek is onze passie en daarom volgen we de nieuwste trends op door deel te nemen aan internationale beurzen. Hier doen wij nieuwe ideeën op, laten we onze creativiteit aanspreken en krijgen we steeds een boost om nieuwe aspecten binnen de job te lanceren.

 


zeer uitgebreid aanbod

We hebben een uitgebreid gamma aan monturen, zowel van Belgische makelij als wereldwijde fashionmerken

 

persoonlijk contact primeert

En last but not least: persoonlijk contact staat voor ons centraal. Zo vinden wij het belangrijk om een professionele follow-up te garanderen. Zit je met een probleem, heb je een vraag of twijfel je over iets? Vertel het ons, we helpen je altijd graag verder.